ΤΙ ΜΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ THESPROTIA3D?

lamp

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ

Το Thesprotia3D είναι η πρώτη πλήρως εξειδικευμένη και επαγγελματικά υπεύθυνη προσπάθεια συγκέντρωσης όλων των αξιοθέατων της Θεσπρωτίας σε μια ιστοσελίδα. Δεν χρειάζεται πλέον να ψάχνεται από σελίδα σε σελίδα μέχρι να βρείτε τον προορισμό που θέλετε να επισκεφτείτε… Το Thesprotia3D μπορεί και παρέχει πληροφορίες για οποιοδήποτε μέρος της περιοχής, είτε αυτό είναι σημαντικό είτε ασήμαντο, μέσω των περιεχομένων του βασικού χάρτη της και μάλιστα με τον καλύτερα δυνατό τρόπο, αφού ολοκληρώνεται με την χρήση επαγγελματικών και εξειδικευμένων φωτογραφικών τεχνικών, όπως είναι η πανοραμική φωτογραφία, virtual tours κ.τ.λ.

 

[maxbutton id=”2″ text=”Δείτε όλα τα πακέτα” url=”#c1″]

 

arrows

ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

Η ομάδα του Thesprotia3D γνωρίζει καλά ότι κάθε επαγγελματίας θέλει να κάνει την καλύτερη και την πιο δυνατή διαφήμιση της επιχείρησής του, χωρίς να προβεί σε μεγάλα έξοδα. Ωστόσο, ο φωτογράφος του Thesprotia3D μπορεί να σας εξασφαλίσει με απόλυτη υπευθυνότητα ότι θα αναδείξει με άψογο επαγγελματισμό την εταιρία σας. Αν έχετε λοιπόν κάποιο ξενοδοχείο, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καφετέρια, ταβέρνα κ.τ.λ. που δραστηριοποιείται στη περιοχή της Θεσπρωτίας, επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για να σας κάνουμε μία άκρως επαγγελματική πρόταση ανάδειξης και προώθησης της επιχείρησής σας στις σελίδες του Thesprotia3D.

 

[maxbutton id=”1″ text=”Δείτε όλα τα πακέτα” url=”#c1″]

 

camera

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ομάδα του Thesprotia3D έχει πολυετή εμπειρία στην προώθηση τουριστικών επιχειρήσεων. Εκτός λοιπόν από φωτογραφικές υπηρεσίες μπορούμε να αναλάβουμε, σε προνομιακή για εσάς τιμή, την δημιουργία ιστοσελίδας ( αν έχετε νέα εταιρία) ή τον ανασχεδιασμό της υπάρχουσας, ώστε να προβάλλεται με άκρως ανταγωνιστικό και απαράμιλλο τρόπο. Με την χρήση εξειδικευμένων τεχνικών, μπορούμε να εξασφαλίσουμε ότι η εταιρία σας θα προβάλλεται πάντα ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και θα είναι προσιτή καθημερινά σε όλο και περισσότερα άτομα (πελάτες).

 

[maxbutton id=”2″ text=”Δείτε όλα τα πακέτα” url=”#c1″]

 

videocamera

ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η ομάδα και ο φωτογράφος του Thesprotia3D διαθέτουν πλούσιο εξοπλισμό, τελευταίας τεχνολογίας. Με την βοήθεια λοιπόν αυτού, αλλά και με την χρήση εξειδικευμένων προγραμμάτων, προσφέρουμε επαγγελματικές υπηρεσίες φωτογράφισης, βιντεοσκόπησης και web design για την ιδανική προβολή της επιχείρησής σας.

 

[maxbutton id=”1″ text=”Δείτε όλα τα πακέτα” url=”#c1″]

 

people

ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Αν είστε ήδη πελάτης του Thesprotia3D ή επιθυμείτε να γίνετε, θέλουμε να γνωρίζετε εκ των προτέρων, ότι οι φωτογραφίες ή τα βίντεο που θα τραβήξουμε για την ανάδειξη της επιχείρησής σας θα είναι διαρκώς διαθέσιμα και σε εσάς, ώστε να τα χρησιμοποιήσετε με οποιοδήποτε άλλο τρόπο θέλετε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση (π.χ. για ανάρτηση στην προσωπική ή εταιρική ιστοσελίδα σας).

 

[maxbutton id=”2″ text=”Δείτε όλα τα πακέτα” url=”#c1″]

 

Με εκτίμηση,

Γιώργος Μαλαμίδης – Executive Officer and Founder of Thesprotia3D

[rule_top]

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ THESPROTIA3D

Prising table2

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΑΚΕΤΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ

Κάντε κλικ σε ένα από τα παρακάτω κουμπιά για να δείτε πώς θα φαίνεται η επιχείρησή σας στο Thesprotia3D, ανάλογα με το πακέτο φιλοξενίας.

[one_fourth]

basic[maxbutton id=”7″]

[/one_fourth] [one_fourth]

basic2

[maxbutton id=”8″] [/one_fourth] [one_fourth]

advanced

[maxbutton id=”9″] [/one_fourth] [one_fourth_last]

professional

[maxbutton id=”10″] [/one_fourth_last] [rule_top]

epikoinonia

 ΑΛΛΑ ΕΙΔΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Εκτός από τα παραπάνω πακέτα φιλοξενίας, το Thesprotia3d προσφέρει τα εξής είδη διαφήμισης:

1. Διαφήμιση σε στατικό ή δυναμικό banner, μεγέθους 650×100. Τοποθετείται στο κύριο σώμα της ιστοσελίδας. Μπορεί να γίνει επιλογή ανάρτησης στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα της περιοχής που αναφέρεται.

ad_600x100

[one_half]

2. Διαφήμιση σε στατικό ή δυναμικό banner, μεγέθους 270×270. Τοποθετείται κυρίως στην πλευρική εργαλειοθήκη.  Μπορεί να γίνει επιλογή ανάρτησης στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα της περιοχής που αναφέρεται.

ad_270x270

[/one_half] [one_half_last]

3. Διαφήμιση σε στατικό ή δυναμικό banner, μεγέθους 125×125 σε ομάδα των τεσσάρων. Τοποθετείται κυρίως στην πλευρική εργαλειοθήκη.  Μπορεί να γίνει επιλογή ανάρτησης στην αρχική σελίδα ή στην σελίδα της περιοχής που αναφέρεται.

tessera125x125

[/one_half_last]

Η τιμολόγηση των παραπάνω διαφημίσεων γίνεται ανάλογα με το μέγεθος του banner, την σελίδα ανάρτησης και την προτεραιότητα ανάρτησης.